Over Nysingh advocaten en notarissen

Werken bij Nysingh

We zijn een full service advocaten- en notarissenkantoor met locaties in Utrecht, Arnhem en Zwolle met meer dan 100 advocaten en notarissen. We zijn thuis in de organisaties die Nederland vormen in de sectoren ondernemingen, overheid, zorg, onderwijs en de verzekeringsbranche. Met onze brede ervaring en specifieke kennis zijn we dagelijks met hun uitdagingen in de weer en daar doe jij ook vanaf dag een actief aan mee. Daarom werk je hier altijd nauw samen in integrale teams, die steeds opnieuw samengesteld worden per zaak. Zo zorgen we ervoor dat onze cliënten altijd, op tijd, de juiste afslag nemen.

Succes volgens Nysingh

Ruimte geven aan talent en samenwerken, dat is onder andere succes volgens Nysingh. Wij weten dat zelfstandig zijn, heel iets anders is dan alles zelf willen doen. Dat bouwen op anderen net zo belangrijk is als vertrouwen op jezelf. Daarom vind je bij Nysingh de ruimte, de kennis en de cultuur te groeien en samen verder te komen.

Dit is doorgroeien

De ontwikkeling van onze medewerkers staat bij Nysingh centraal. Om hier aan bij te dragen hebben wij de Kompas Academy ontwikkeld. Wij bieden trainingen aan die jou helpen om je verder te ontwikkelen als professional. Zo vinden wij het belangrijk dat je naast jouw juridische vaardigheden werkt aan persoonlijk leiderschap en ondernemerschap.

Kom kennismaken

Wil je weten hoe het is om bij Nysingh te werken? Wij maken graag met jou kennis. Kom bij ons stage lopen, ga aan de slag als werkstudent of kom (digitaal) een kopje koffie drinken met één van onze medewerkers.

Studentstage bij Nysingh

Wil je tijdens je studie al ervaring opdoen bij Nysingh en onderzoeken of de advocatuur bij jou past? Als student loop je bij Nysingh twee maanden stage in de advocatuur of op het notariaat. Als eind bachelor of master rechtenstudent kun je een kantoor-brede of een sectie-specifieke stage lopen. In elk geval werk je op allerlei vlakken volledig mee in onze praktijk. Je wordt betrokken bij lopende zaken, kan mee naar zittingen en wordt uitgenodigd voor alle sociale activiteiten. We hebben plek voor student-stagiaires op al onze vestigingen en het hele jaar door.

Meer weten?

Kijk op onze website werkenbijnysingh.nl om te ontdekken wat succes is volgens onze medewerkers. Op onze website kan je ook direct solliciteren op een studentstage of onze actuele vacatures bekijken.